Award Winning Uptown Restaurant

Devesh Bhatia Portrays The Uptown Restaurant

Devesh Bhatia, the author of the awarded project uptown - restaurant by Devesh Bhatia explains, A neo-classical pub,a place where all ages feel comfortable and rejoice in the warmth of the place, hence designed in a manner to be a cosy den. The spaces created are uniquely private, achieved by creating a mezzanine floor which would give just enough head room. The restricted height under and above the mezzanine level creates individual table spaces to make the person feel like being seated in a private and warm den, for those who desire larger than life spaces the left out area is a double height space..

Award Winning Uptown Restaurant Images:


End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Life Design Magazine homepage.

Design Classifications
Copyright © 2010 - 2018 Life Design Magazine - - All Articles