Award Winning Exp Causal Dining Restaurant

Acclaimed Designer Shares The Exp Causal Dining Restaurant

The architect of the awarded work causal dining restaurant by Acclaimed Designer illustrates, EXP, a 6500ft² restaurant within the prime shopping center in HK. Walls are predominately treated with plain calm natural wood panel accented with bronze stainless trim stripes. As a smooth transition between the beige flooring of the shopping mall and black rubber flooring at ice skaters seating zone, floor tiles are in jumble colors of black, grey and beige which laid in the gradient. All this are then juxtaposed against chairs in bright color giving a vibrant and enticing appearance. .

Award Winning Exp Causal Dining Restaurant Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=43099

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Life Design Magazine homepage.

Buy and Sell Design
Copyright © 2010 - 2018 Life Design Magazine - lifedesignmagazine.com - All Articles